Werken Brusselse ring & Sylvain Dupuislaan

Brussel Mobiliteit voert werken uit aan de Brusselse ring en de brug ter hoogte van de Sylvain Dupuislaan (Westland). Er kan extra verkeershinder ontstaan, kom - indien mogelijk - met het openbaar vervoer of per fiets en vertrek op tijd.

Van 7 oktober tot 20 december voert Brussel Mobiliteit werken uit aan de ring ter hoogte van de Sylvain Dupuislaan. Het verkeer is daardoor herleid tot 2 x 2 versmalde rijstroken met een maximumsnelheid van 50km/u. Er kan dus verkeershinder ontstaan. Parking Westland blijft bereikbaar. Meer info op mobiliteit.brussels.

Voor de match tegen Ludogorets opent het Lotto Park al 2 uur voor de wedstrijd de deuren. In het nieuwe supporterscafé aux Buvettes du Parc zal een live DJ supporters van tribune 3 (E) in de sfeer brengen. Het belooft het zonnig te worden met temperaturen tot 17°C. Ideaal dus om drukte te vermijden en per fiets of met het openbaar vervoer te komen. Meer praktische info

 

METRO

Lijn 5: ERASMUS - HERMAN-DEBROUX.

Deze lijn stopt in het metrostation Sint-Guido, op 600 meter van het stadion. Op 5 minuten wandelen sta je aan het stadion.

FIETSENPARKING

De fietsenparking bevindt zich op de Théo Verbeecklaan tegenover de René Henrystraat, de ingang bevindt zich aan parking Eurostar A. Supporters die naar de wedstrijd komen kunnen hier op matchdag gratis hun fiets parkeren. De parking is open tot 3 uur na de wedstrijd. Haal je fiets dus tijdig op, want de parking wordt afgesloten. Er is toezicht op de fietsenparking, maar leg je fiets zeker vast met een degelijk slot. RSC Anderlecht is in geen geval aansprakelijk voor diefstal.

INFO LUDOGORETS

INFO MOBILITEIT LOTTO PARK 

Lees verder