UEFA CHAMPIONS LEAGUE 17-18

RSC Anderlecht is opnieuw van de partij in de UEFA Champions League. Paars-Wit, dat in pot 3 zat tijdens de loting, werd in de groepsfase gekoppeld aan FC Bayern München, Paris Saint-Germain en Celtic FC. Kijkt u ook al uit naar het moment waarop de hymne van de Champions League doorheen het Astridpark galmt? Koop dan als abonnee als eerste én met korting uw mini-abonnement voor de groepsfase! 

De voorrangsperiode voor abonnees loopt van vrijdag 25/08/2017 tot en met zaterdag 09/09/2017. Opgelet: afzonderlijke mini-abonnementen en losse tickets in vrije verkoop zullen enkel beschikbaar zijn indien niet alle plaatsen aan abonnees verkocht zijn.

De vrije verkoop van mini-abonnementen start op maandag 18 september 2017. Losse tickets voor RSCA - Celtic FC zullen vanaf vrijdag 22 september 2017 beschikbaar zijn (onder voorbehoud van vrije plaatsen).

VOORRANGSPERIODE MINI-ABONNEMENTEN (enkel voor abonnees!)

De voorrangsperiode voor abonnees loopt van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 9 september. Tijdens de voorrangsperiode kan je als abonnee enkel kiezen voor de plaats waar u zit volgens uw abonnement voor het reguliere seizoen 17-18. U dient daarvoor dan ook het (de) abonnement(en) voor te leggen bij aankoop van het mini-abonnement. Opgelet: de abonneekorting is enkel geldig tijdens de voorrangsperiode op de abonnementsplaats en is strikt persoonlijk. Het aankopen van bijkomende plaatsen is enkel mogelijk in de vrije verkoop en op voorwaarde dat er nog plaatsen beschikbaar zijn. 

Belangrijk bericht voor de abonnees van de vakken W13, W14, W15, W16, W17 & E1

RSCA is in elke UEFA-competitie verplicht om een aanzienlijk aantal plaatsen te reserveren voor UEFA, UEFA Sponsors en de bezoekende ploeg en dit in 3 verschillende prijscategorieën. Indien uw abonnement zich op één van de onderstaande plaatsen bevindt, zal het jammer genoeg niet mogelijk zijn om over uw eigen abonnementsplaats te beschikken. In de plaats hiervan bieden wij u mini-abonnementen aan op een andere vrije plaats in het stadion.

Deze abonnees kunnen daarom langskomen op de Ticketing op vrijdag 15 en zaterdag 16 september, dat wil zeggen na afloop van de voorrangsperiode en voor de start van de vrije verkoop, om een andere plaats aan te kopen aan abonneeprijs. Volgende abonnees kunnen niet beschikken over hun plaats:


W13

 • Rij 3 t.e.m. 10: alle plaatsen
 • Rij 11: plaatsen 9 - 16

W14

 • Alle plaatsen

W15

 • Rij 13 t.e.m. 19: alle plaatsen 

W16

 • Rij 3 t.e.m. 19: alle plaatsen

W17

 • Rij 3 t.e.m. 8: alle plaatsen
 • Rij 9: plaatsen 1 – 14

E1 

 • Rij 1 t.e.m. 3: plaatsen 1 - 20
 • Rij 4 t.e.m. 9: plaatsen 1 - 28
 • Rij 10: plaatsen 1 en 2 

 

Hoe een mini-abonnement aankopen?

Optie 1: TICKETING

 • U kan mini-abonnementen aankopen op de Ticketing (cash, bancontact, sport- en cultuurcheques).
 • Openingsuren: zie info Ticketing

Optie 2: INTERNET (enkel voor abonnees) 

Van vrijdag 25 augustus tot en met zaterdag 9 september 2017

 • De makkelijkste manier zonder dat u zich moet verplaatsen
 • U meldt zich aan met het e-mailadres en wachtwoord gekoppeld aan uw klantenfiche op ons online-ticketingplatform.
 • U verlengt uw huidige plaats en kan veilig online betalen
 • Het abonnement wordt opgestuurd per post

Geen e-mailadres gekoppeld aan uw abonnement? Neem dan contact op met de Ticketing via ticketing@rsca.be.
Gelieve er rekening mee te houden dat er aan elk afzonderlijk abonnement een verschillend e-mailadres gekoppeld moet worden.

Vermeld in uw mail volgende gegevens voor alle abonnementen die gekoppeld moeten worden:

 • Naam + voornaam (of naam bedrijf)
 • Vak + rij + seat
 • e-mailadres dat gekoppeld moet worden

Optie 3: OVERSCHRIJVING (enkel voor abonnees!)

 • U vermeldt in mededeling de naam, voornaam, vak, rij en plaatsnummer van het abonnement
 • U stort het totale bedrag (abonneeprijs) op het volgende rekeningnummer:
 • IBAN BE 26 0014 2357 4929 - BIC GEBABEBB
 • Het mini-abonnement wordt verzonden naar het adres vanop het bankuittreksel (zorg ervoor dat uw bank over uw huidige adres beschikt!)

Let op! Gelieve meerdere abonnementen in één overschrijving te verwerken.

Let op! Stortingen moeten ten laatste op zondag 3 september 2017 gebeuren, zodat de storting nog tijdens de voorrangsperiode wordt ontvangen en verwerkt. 

Optie 4: VIA EEN SUPPORTERSCLUB

Opgelet:  Supportersclubs dienen tegen 30 augustus 2017 hun bestelling van mini-abonnementen voor hun leden door te sturen. Gelieve hiermee rekening te houden als u uw mini-abonnement via uw supportersclub wil bestellen.

 

VRIJE VERKOOP MINI-ABONNEMENTEN (niet-abonnees) 

De vrije verkoop van mini-abonnementen vindt enkel plaats indien er nog plaatsen beschikbaar zijn na de voorrangsperiode van abonnees. De periode gaat van start op maandag 18 september en loopt tot en met donderdag 21 september.

Opgelet: u kan maximum 1 mini-abonnement per identiteitskaart aankopen.

 

Hoe mini-abonnementen aankopen?

 • U kan enkel mini-abonnementen aankopen op de Ticketing (cash, bancontact of sport- en cultuurcheques).
 • Openingsuren: zie info Ticketing
 • Betalen per overschrijving en telefonisch of per e-mail reserveren is niet mogelijk.

 

LOSSE TICKETS THUISWEDSTRIJDEN

Tickets per wedstrijd zullen enkel beschikbaar zijn indien niet alle plaatsen als mini-abonnementen verkocht zijn.

 • RSCA - Celtic FC (27/09/2017): ticketverkoop vanaf vrijdag 22 september 2017. 
 • RSCA - Paris Saint-Germain (18/10/2017): start van de ticketverkoop wordt later bekend gemaakt.
 • RSCA - FC Bayern München (22/11/2017): start van de ticketverkoop wordt later bekend gemaakt.

Opgelet: u kan maximum 1 ticket per identiteitskaart aankopen, op voorwaarde dat u in één van de 3 voorbije seizoenen (2014-2015, 2015-2016 of 2016-2017) tickets kocht voor een thuiswedstrijd van RSC Anderlecht.

 

TICKETS UITWEDSTRIJDEN

Tickets voor de uitwedstrijden van RSC Anderlecht in de Champions League zijn enkel verkrijgbaar via de supportersclubs van RSCA. U vindt ICI een overzicht van alle supportersclubs.

SUPPORTERS VISITING TEAM

No tickets will be sold at Anderlecht! Please contact your club! Er zullen wegens veiligheidsredenen geen tickets voor supporters van FC Bayern München, Paris Saint-Germain en Celtic FC verkocht worden in Anderlecht. Alle tickets zullen verstuurd worden naar de bezoekende clubs, die zelf de organisatie ervan op zich nemen. Gelieve hiervoor dus uw club te contacteren.

ROLSTOELGEBRUIKERS

Rolstoelgebruikers dienen samen met hun begeleider een aanvraag voor tickets door te mailen naar ticketing@rsca.be, met daarin hun certificaat van de FOD Sociale Zekerheid en hun gegevens (naam, adres, geboortedatum). Een parkeerkaart is niet geldig.

Ook in dit vak hebben abonneehouders tot en met zaterdag 9 september 2017 de tijd om hun huidige plaats te verlengen voor de groepsfase van de Champions League. De vrije verkoop van mini-abonnementen voor het rolstoelvak vindt enkel plaats indien er nog plaatsen beschikbaar zijn na de voorrangsperiode. De vrije verkoop gaat van start op maandag 18 september.

BONDSKAARTEN

Voor houders van een bondskaart 2017-2018 is het tot 72 uur voor de wedstrijd mogelijk om een aanvraag in te dienen door te mailen naar ticketing@rsca.be. Uitnodigingen zullen enkel verdeeld worden indien er nog plaatsen beschikbaar zijn.

Main Partners

Platinium Partners

Gold partners